Συσκευασία

Κάλτσες Διαβαθμισμένης Συμπίεσης VarioSOX

Κάλτσες VarioSOXΟι κάλτσες VarioSOX είναι μία νέα σειρά καινοτομικών καλτσών με ειδικό σύστημα διαβαθμισμένης συμπίεσης, ειδικά κατασκευασμένες για την πρόληψη και την θεραπεία προβλημάτων σχετικών με την κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα. Η διαβαθμισμένη συμπίεση (15-20 mmHg) συνιστάται στην θεραπεία της ελαφριάς χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας, την αντιμετώπιση των φλεβικών κιρσών και μερικές μορφές οιδημάτων των κάτω άκρων. Ενδείκνυται επίσης στην πρόληψη και θεραπεία των εν τω βάθει φλεβικών θρομβώσεων.

Οι ευεργετικές τους ιδιότητες οφείλονται στον ειδικό συνδυασμό υψηλής ποιότητας ινών που στηρίζουν ανατομικά το πόδι, ενώ παράλληλα του επιτρέπουν να αναπνέει.

Οι κάλτσες VarioSOX είναι ιδανικές για άτομα που κάνουν καθιστική ζωή, ταξιδεύουν συχνά ή νιώθουν εύκολα κούραση στα πόδια.

Ο μοντέρνος σχεδιασμός τους τις καθιστά κατάλληλες για άτομα κάθε ηλικίας και οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής τους εγγυώνται για την ανθεκτικότητα και την μεγάλη διάρκεια ζωής τους.

Τα αποτελέσματα της χρήσης των καλτσών VarioSOX αναγνωρίζονται από όλους όσους τις δοκιμάζουν και διαπιστώνουν γρήγορη βελτίωση των συμπτωμάτων τους.


Ποιοι θα οφεληθούν από την χρήση τους

Προτείνονται για νοσηλευτές, χειρουργούς, αεροσυνοδούς, πωλητές, σερβιτόρους, υπάλληλους γραφείου και κάθε άλλη ειδικότητα που απαιτεί πολύωρη ορθοστασία ή συνεχή καθιστική εργασία, καθώς και για άτομα μεγάλης ηλικίας.

Χαρακτηριστικά καλτσών VarioSOX

  • Αντιθρομβωτικές
  • Υποαλεργικές
  • Ανθεκτικές
  • Αντιιδρωτικές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Για περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με τις κάλτσες VarioSOX ή με τη διαδικασία αποστολής, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω τηλεφώνου, e-mail ή φαξ.